Bestel hier 'Ik heb dementie'

U kunt het boek 'Ik heb dementie' met daarin 50 brieven van mensen met dementie, bestellen door het invullen van onderstaand formulier. Het boek wordt dan in de regel binnen 24 uur samen met de bijbehorende factuur aan u opgestuurd. Het boek kost € 19,50 per stuk. U bestelt het boek via deze site bij de schrijvers zelf.

Via dit formulier kunt u ook de drie boeken uit de reeks Moderne Dementiezorg bestellen. Samensteller Ruud Dirkse van 'Ik heb dementie' is coördinerend auteur van deze drie boeken. Het eerste boek 'Had ik het maar geweten' is een breed en praktisch basisboek voor familie en professionals. Het is opgebouwd rond 100 tips en inmiddels uitgegroeid tot het best verkochte boek over dementie.

Het tweede boek uit de reeks Moderne Dementiezorg,'(Op)nieuw geleerd oud gedaan', gaat over het lerend vermogen van mensen met dementie.  Het derde boek uit de reeks Moderne Dementiezorg is 'Handig bij dementie'. Hierin staan de oorzaken en gevolgen centraal van het feit dat het gevoels- en emotieleven van mensen met dementie er op vooruit gaat. Dementie is dus niet alleen achteruitgang.

Specifieke opmerkingen/aandachtspunten in verband met adressering van de factuur kunt u hieronder aangeven bij 'opmerkingen'.